Spring hovednavigationen over
Tilbage

Opslag: Beskikkelse af medlemmer til Ophavsretslicensnævnet

Advokatrådet er blevet anmodet om at indstille et medlem og en suppleant til Ophavsretslicensnævnet. Læs om opslaget her og søg senest 4. marts.

Ophavsretslicensnævnet er nedsat af kulturministeren med hjemmel i ophavsretslovens § 47, stk. 1. Den nærmere regulering af nævnets virksomhed følger af bekendtgørelse nr. 25 af 14. januar 2004 om ophavsretslicensnævnet.

Der vil ved udvælgelsen af kandidater blive lagt vægt på ansøgerens faglige kompetencer, herunder erfaringer med generel ophavsret samt ophavsretslige tvister. Der vil herudover blive lagt vægt på køn og geografi.
Som led i udvælgelsen vil der endvidere blive indhentet oplysninger om eventuelle tidligere og verserende disciplinærsager vedrørende ansøgerne. Udvælgelsen af kandidater foretages af et udvalg under Advokatrådet.
Advokatrådet opfordrer alle advokater uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksuel orientering eller handicap til at søge om at komme i betragtning.

Interesserede advokater bedes senest fredag den 4. marts 2022 kl. 12:00 indsende en kort ansøgning vedlagt CV til mab@advokatsamfundet.dk. Ansøgeren bedes venligst oplyse, om vedkommende tidligere af Advokatrådet er blevet udpeget eller indstillet til offentlige hverv.