Spring hovednavigationen over

Advokatsamfundet følger naturligvis databeskyttelsesreglerne og beskytter dine personoplysninger, når du søger et job eller uploader dit CV i Advokatsamfundets jobdatabase. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

Advokatsamfundet er dataansvarlig for de personoplysninger, som behandles og opbevares i Advokatsamfundets jobdatabase. Det overordnede formål med behandlingen af oplysningerne er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger i Advokatsamfundet.

Ansøgninger, og CV’er som du registrerer i jobdatabasen som en ansøgning, slettes 6 måneder efter endt rekrutteringsforløb, hvis du ikke kom i betragtning til stillingen.

Du kan også vælge at uploade dit CV uden at søge en bestemt stilling. I så fald gemmer vi dit CV til en eventuel senere ledig stilling. CV’et opbevares i maksimalt 6 måneder efter upload.

Vi anmoder om, at du alene uploader de bilag, der er nævnt i opslaget. Hvis du vedhæfter bilag, hvor dit cpr-nummer fremgår, bedes du venligst slette/udstrege de sidste 4 cifre i nummeret.

Du kan til enhver tid tilgå dine oplysninger i jobdatabasen. Du kan også til enhver tid redigere, opdatere eller slette oplysningerne.

Læs mere om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med jobansøgninger her og generelt i vores persondatapolitik her.