Spring hovednavigationen over

Det ordinære advokatmøde afholdes fredag den 12. maj 2023 kl. 9:30 på DJØF Rooftop. Alle advokater har adgang til mødet, men af hensyn til forplejning mv. opfordrer vi til forudgående tilmelding.

Stolerække til Advokatmødet

Advokatsamfundet indkalder hermed i overensstemmelse med vedtægtens § 7, stk. 1, til ordinært advokatmøde fredag den 12. maj 2023 kl. 9.30 på DJØF Rooftop, Nørre Voldgade 106, 6. sal, 1358 København K.

Alle advokater har adgang til advokatmødet, men af hensyn til forplejning mv. opfordrer vi til forudgående tilmelding på advokatmoedet@advokatsamfundet.dk senest den 8. maj 2023.

Det bemærkes, at der ikke, som ved tidligere advokatmøder, vil være fagligt arrangement og middag i forlængelse af advokatmødet, idet Advokaternes Fagfest afholdes i efteråret 2023.

Praktiske informationer

  • Offentlig transport: Indgangen til DJØF Rooftop ligger 50 meter fra Nørreport Station, hvortil der går busser, Metro, S-tog og regionaltog. 
  • Parkering: Vi henviser til parkeringskælderen Q-Park Nørreport på Israels Plads. Her er mere end 1000 parkeringspladser kun 5 minutters gang fra DJØF Rooftop. 
  • Vi gør opmærksom på mulighederne for at stemme med fuldmagt, jf. vedtægtens § 9, stk. 2. Fuldmagter kan indsendes elektronisk til advokatmoedet@advokatsamfundet.dk 
    Fuldmagter skal være sekretariatet i hænde senest 3 dage før mødet.

Se eller download materiale til mødet

Se alle

Om Advokatmødet

Ifølge Advokatsamfundets vedtægt skal der afholdes ordinært advokatmøde hvert andet år i perioden 15. april til 15. juni. Advokatmødet er Advokatsamfundets generalforsamling. Alle advokater har adgang til Advokatmødet.