Spring hovednavigationen over
Tilbage

Advokatorganisationer går sammen på Folkemødet – vil i være med?

Danske Advokater og Advokatsamfundet går sammen i et fælles telt på Folkemødet den 16. – 19. juni 2022, hvor også andre advokater og advokatvirksomheder kan låne teltet og derved bidrage til debatten om advokatbranchen.

Den danske advokatbranche er engageret bredt i samfundet og spiller en vigtig rolle i retssamfundet. Det engagement er et oplagt udgangspunkt for at deltage i Folkemødet til juni på Bornholm, hvor Advokatsamfundet og Danske Advokater i år går sammen og er fælles om et telt.
Her vil de to organisationer også tilbyde advokater, advokatkontorer, advokatforeninger, mv. muligheden for at låne teltet og sætte emner til debat med det omkringliggende samfund på en nem måde. Man skal blot dække de direkte omkostninger til evt. forplejning, teknisk assistance, moderatorer eller andre særlige ønsker.

”Det er vigtigt, at vi rejser debatten om retssikkerhed og retssamfundet, og andre af de kernebidrag, hvor advokater er en væsentlig del af vores samfund. Det gør vi som organisationer, hvor vi har vigtige agendaer og en masse holdninger. Men vi vil også rigtig gerne bringe advokaterne direkte i spil, og derfor kan advokater og -selskaber låne teltet, så de også kan være med,” siger Andrew Hjuler Crichton.

Er man interesseret kan man selv vælge temaet, og indholdet skal blot kunne leve op til Folkemødets kriterier for debatter, og være foreneligt med Danske Advokater og Advokatsamfundets værdier. Er man interesseret, så send en mail til chefkonsulent Maria Lynggaard Hjorth mlh@advokatsamfundet.dk i Advokatsamfundet Som udgangspunkt holdes der arrangementer af ca. en times varighed. Interesserede må meget gerne angive særlige ønsker til dag og/eller tidspunkt. Pladserne udbydes efter ”først til mølle”.

Folkemødet finder sted på Bornholm i Allinge den 16.-19. juni 2022. Se mere på https://folkemoedet.dk/