Spring hovednavigationen over
Tilbage

Webevent: Uafhængighedsdag for advokater i Europa

Alle advokater kan følge med, når ledende eksperter 25. oktober diskuterer nødvendigheden af en advokatkonvention og af at sikre advokaters uafhængighed.

CCBE sætter for syvende gang fokus på advokaters interesser med ’European Lawyers Day’, og i år handler det om uafhængighed under parolen: ’No justice without independent lawyers’. Det sker 25. oktober, hvor alle europæiske lande i EU-regi markerer, at advokaters uafhængige er en grundsten i retssamfundet.

Følg med hjemme fra kontoret i en livedebat via internettet om betydningen af advokaters uafhængighed og fremtiden for europæiske advokater. I diskussionen medvirker repræsentanter for CCBE og IBA samt en række andre internationale organisationer for advokater. De skal især diskutere nødvendigheden af en europæisk advokat-konvention, som organisationerne arbejder for at få implementeret i EU-lovgivningen. Målet er, at det skal være en bindende konvention, som skal hjælpe med at sikre advokaters uafhængighed og beskyttelse af den i alle EU-lande.

Tilmeld dig webevent senest den 19. oktober via dette link