Spring hovednavigationen over
Tilbage

Invitation: Konference om retssikkerhed på skatteområdet tirsdag den 12. oktober

Advokatsamfundet, Danske advokater og FSR - danske revisorer inviterer hermed til konference om retssikkerhed på skatteområdet.

Konferencen afholdes 12. oktober kl. 8.30-16.00 i Fællessalen på Christiansborg.

Det er gratis at deltage i konferencen, men på grund af Folketingets sikkerhedskrav vil der være adgangskontrol. Det betyder, at der skal medbringes legitimation samt det brev, som du modtager som bekræftelse på din tilmelding til konferencen. Af hensyn til sikkerheden i Folketinget bliver alle besøgende scannet som i en lufthavn. Sikkerhedstjekket tager som regel kun ganske få minutter, men vi beder dig alligevel om at komme cirka 30 minutter før konferencestart. På nogle tidspunkter i løbet af dagen kan der være mange gæster, og der kan opstå ventetid.

For at kunne deltage i konferencen skal du tilmelde dig snarest muligt og senest den 27. september 2021.

Tilmeld dig via dette link

Der er et begrænset antal fysiske pladser i Fællessalen. Du er derfor først endelig tilmeldt, når du efter tilmeldingsfristen har modtaget en bekræftelse på deltagelsen.

Konferencen bliver også streamet, og du vil derfor kunne deltage virtuelt i konferencen, hvis du ikke får mulighed for at deltage fysisk. Ønsker du at deltage virtuelt, bedes du også tilmelde dig via link. Du vil modtage link til streaming på mail i ugen op til konferencen.

Spørgsmål vedrørende konferencen kan stilles til:

Louise Olesen, FSR – danske revisorer, tlf.21321838

Thomas Theisen, Advokatsamfundet, tlf. 33969731

Christian Aasmul Jacobsen, Danske Advokater, tlf. 33437015

Konferencen er støttet af Dreyers Fond.