Spring hovednavigationen over
Tilbage

Offentlig høring om advokatundersøgelser

Advokatsamfundet afholder den 4. marts en offentlig høring om advokatundersøgelser. Høringen er åben for alle og et led i Advokatrådets igangsatte arbejde med advokatundersøgelser, hvor der blandt andet skal udarbejdes en ny vejledning til advokater.

Høringen er åben for alle, der har en interesse for advokatundersøgelser, og er et led i det arbejde, som Advokatrådet har iværksat om advokatundersøgelser, hvor en arbejdsgruppe blandt andet skal lave en vejledning om udarbejdelse af advokatundersøgelser. Arbejdsgruppen skal således inddrage relevante synspunkter fra høringen i deres arbejde.

Høringen vil bestå af en række korte oplæg og af to debatter; dels om fordele og ulemper ved advokatundersøgelser og dels om særlige udfordringer i sager, der vedrører seksuelle krænkelser. Blandt de bekræftede deltagere er Henning Thiesen (DJØF), Gerd Sinding (Justitia), Henriette Laursen (KVINFO), Mads Bryde Andersen (KU), Peter Hedegaard Madsen (Kammeradvokaten) og Ole Spiermann (Bruun & Hjejle)

Tilmelding skal ske senest 24. februar på konference@advokatsamfundet.dk
(angive dit navn og eventuelt din stilling og arbejdsplads.)

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, som også kan påvirkes af eventuelle corona-restriktioner.

Arrangementet afholdes fredag den 4. marts 2022 kl. 9.00-13.30 hos Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V.

Se programmet her