Spring hovednavigationen over
Tilbage

Advokater på Folkemødet 2023 – vil I være med?

Igen i 2023 indtager ”Advokaternes telt” Folkemødet, hvor den danske advokatbranche har mulighed for at byde ind og låne teltet til arrangementer.

Når Folkemødet afholdes den 15. – 17. juni 2023 i Allinge, så bliver det igen med det fælles ’Advokaternes Telt’, som Danske Advokater og Advokatsamfundet er gået sammen om.

’Advokaternes Telt’ skal således danne ramme om debatter omkring nogle af de vigtige dagsordener, som advokatbranchen er optaget af – fra retssikkerhed til værdien af uafhængig rådgivning.

”Vi vil rigtig gerne sætte en dagsorden omkring retssikkerheden, og være med til at drøfte hvordan tingenes tilstand er i retsstaten Danmark. Det er vigtigt, at det emne også fylder på Folkemødet, og derfor skal vi selvfølgelig være med igen med Advokaternes Telt, som var en stor succes sidste år,” siger Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton.

Det vil også i 2023 være muligt for aktører i branchen at komme ind i teltet med et arrangement.

”Ingen gør det bedre end advokaterne selv, når vi skal vise frem, hvad standen er, og hvad den står for. Vi vil derfor gerne tilbyde advokater, advokatkontorer, advokatforeninger mv. muligheden for at sætte emner til debat med det omkringliggende samfund på en nem måde, ved at tilbyde at holde debatterne,” siger Andrew Crichton.

Interesserede vælger selv, hvilket tema, de ønsker at sætte debat. Indholdet skal blot kunne leve op til Folkemødets kriterier for debatter og være foreneligt med Danske Advokater og Advokatsamfundets værdier. Derudover skal interesserede selv dække de direkte omkostninger til evt. fortæring, teknisk assistance og andre særlige ønsker.

Er du interesseret, så send en mail til rådssekretær Sabrina Faye Paulmann på sfp@advokatsamfundet.dk  senest den 10. februar 2023. Som udgangspunkt holdes der arrangementer af ca. en times varighed, og I må meget gerne angive, hvis I har særlige ønsker til dag og/eller tidspunkt.

Pladserne udbydes efter ”først til mølle”.