Spring hovednavigationen over
Tilbage

Kom til 4EU+ Summer School in International Business Law gratis

4EU+ Summer School in International Business Law tilbyder gratis efteruddannelse til jurister og advokatfuldmægtige på højt akademisk og professionelt niveau.

Sommerskolen har fokus på socialt ansvarlig erhvervsret, og kurserne beskæftiger sig med konkrete udfordringer inden for området, som jurister, advokatfuldmægtige og andre møder i deres hverdag.  Sommerskolen finder sted den 18. til 27. juni 2024, undervisningen foregår på engelsk, og deadline for tilmelding er den 15. maj.

Programmet består af følgende 10 eller otte timers kurser:

  • International Commercial Arbitration
  • Mediation in Commercial Disputes
  • International Commercial Contracts
  • EU Competition Law
  • Crypto-Assets: Regulation and Legal Practice

Se det detaljerede program og tilmeld dig nyheder her

Du kan ansøge om optagelse her

Der udstedes deltagerbevis for 48 lektioner ved dokumenteret deltagelse i hele sommerskolen, men det er muligt at vælge, hvilke af kurserne du ønsker at deltage i. Sommerskolen finder sted på Søndre Campus, Københavns Universitet (ved Islands Brygge metrostation).

Finansiering fra 4EU+ Seed gør det muligt at tilbyde gratis deltagelse i år.

Sommerskolen er et samarbejde mellem fire europæiske universiteter; Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet, som er vært for sommerskolen, Karlsuniversitetet i Prag i Tjekkiet, Warszawa Universitet i Polen og Paris-Panthéon-Assas Universitetet i Frankrig.