Advokaten 5 Randi Bach Poulsen

Print Print
25-06-2015

 

Vi skal fortælle de gode historier
Når Randi Bach Poulsen for alvor tager fat på arbejdet i Advokatrådet, så har hun især fokus på tre ting.
- Advokatstandens omdømme er en af mine helt store dagsordener. Der er en tendens til, at en enkelt negativ historie bliver pustet op i pressen. Derfor er det vigtigt, at vi også får fortalt alle de gode historier. For der er ingen tvivl om, at vi har en meget høj standard, og derfor er der også masser af positive budskaber.
- Samarbejdet mellem Advokatsamfundet og Danske Advokater er også noget, som jeg vil have fokus på. Det er klart, de to organisationer i fællesskab skal give mest mulig værdi for medlemmerne. Selvom vi advokater i dag ved, hvad forskellen er på de to organisationer, så skal vi gøre en indsats for, at også resten af omverdenen kender den. Derfor ligger der også en kommunikationsopgave her, siger Randi Bach Poulsen.
Hendes tredje dagsorden er optimering. Vores kontingent er betydeligt, og vi skal have størst mulig værdi for det.
- Som tidligere managing partner har jeg stået for ledelsen af en af de største advokatvirksomheder, og derfor har jeg et skarpt øje på forretningen – herunder også økonomien, siger Randi Bach Poulsen, der kalder sig selv ‘et menneske, der er inspireret af det, der foregår uden for landets grænser’.
- Jeg har igennem en stor del af min karriere arbejdet især med det engelske marked. Forhåbentlig kan det udsyn, som det giver mig, være til nytte også i Advokatrådet.
Om det mere personlige, som Randi Bach Poulsen byder ind med i rådsarbejdet, peger hun på evnen til at strukturere, lytte og handle.
- Jeg er god til at træffe beslutninger – og så er jeg ikke bange for at udtrykke, hvad jeg mener.

Randi Bach Poulsen
Partner og tidligere managing partner i Bech-Bruun.
Har deltaget i det kollegiale arbejde i 20 år – dog med pauser, hvor travlhed på jobbet ikke tillod tid til det. Foruden Advokatrådet sidder Randi Bach Poulsen i Danske Advokaters Repræsentantskab.
Er gift og har to børn på 21 og 26 – den yngste bor stadig hjemme i lejligheden i hjertet af København. Rejser er familiens store interesse, og i 2008 rejste de i knap tre måneder jorden rundt – fra Japan over Thailand, Vietnam til Australien og Sydamerika. På rejserne står der sjældent museer på programmet, men altid lokalbefolkning og kultur.
På natbordet ligger der altid bøger – gerne biografier, men for øjeblikket Ken Follets populære trilogi.