Advokaten 5 Karen Larsen

Print Print
25-06-2015

 

Det globale ligger godt til mig
Karen Larsen har involveret sig i kollegialt arbejde, så længe hun kan huske. Hun har været formand for 1. kreds, og hun har en lang karriere i IBA bag sig, hvor hun har været engageret i flere komiteer og har været formand for International Sales Committee.
- Jeg har altid været en del af det kollegiale arbejde – både inden for juraen og i relation til min uddannelse som fransk korrespondent. Jeg læste nemlig fransk på Handelshøjskolen (CBS) samtidig med, at jeg læste jura. Jeg var aktiv i studenterrådet i den urolige periode, hvor styrelsesloven for de højere uddannelser blev ændret. Da mine børn kom til at gå på Den Franske Skole, blev jeg også på et tidspunkt medlem af bestyrelsen og senere formand her, siger Karen Larsen, der i det hele taget har fokus på det internationale samarbejde.
- Jeg vil gerne lige stikke en finger i jorden, før jeg beslutter mig for, hvad jeg vil fokusere på i rådsarbejdet, men det er klart, at alt, hvad der er globalt og over landegrænser, ligger godt til mig, da jeg altid har haft mange internationale klienter, siger Karen Larsen.
Hjertet banker dog også for fagligt niveau, kvalitet og uddannelse. Karen Larsen har selv i en årrække undervist i formueret på Københavns Universitet og på lederuddannelsen på Mediehøjskolen. Hun har skrevet et kompendie i erhvervsretten, oprindeligt til brug for undervisningen på Handelshøjskolen. Hun er desuden uddannet mediator.

Karen Larsen
Advokat (L), Advokatfirmaet Kyed & Jybæk, København. Tidligere formand for 1. kreds.
Formand for IBA International Sales Committee fra 2008-2010.
Privat har hun to voksne børn – en datter på 28, der i januar blev færdig som læge – og en søn på 23, der for tiden læser fysik i London. Familien rejser meget – og Karen Larsen har besøgt lande på de fleste kontinenter. Blandt andet Grønland, Mozambique, Japan, Tibet og har sejlet gennem Panamakanalen. Fritiden bruges også på interessen for kunst – hun har en tendens til at tage skulpturer eller malerier med hjem fra rejserne. Desuden bruger hun tid på at se blandt andet ballet – senest har hun set Black Diamond i Dansehallerne.