Advokaten 7 - Kort Nyt

Print Print
25-09-2014

 

Virksomhedsstart skal være digital
Siden 1. september er det Erhvervsstyrelsens digitale selvbetjeningsløsning, der skal bruges ved start af enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, kommanditselskab, partrederi, andelsboligforening, ikke-erhvervsdrivende fond, selvejende institution eller folkekirkelig institution. 90 procent bruger allerede den digitale selvbetjening.
Den digitale selvbetjening giver færre fejl og sparer tid – både i virksomhederne og det offentlige. Med manuel sagsbehandling tager det i gennemsnit syv dage at starte virksomhed. Med den digitale selvbetjening tager det gennemsnitligt to dage.

Læs mere om den digitale selvbetjeningsløsning på: V irk.dk/start-virksomhed

Del din viden
Brænder du for et juridisk felt, har du sat dig grundigt ind i nye regler eller forsker du i et særligt juridisk område? Så er der mulighed for at dele din viden med fagfæller her i Advokaten. Kontakt redaktionen med dine ideer og en kort synopse til en artikel på mail hha@advokatsamfundet.dk.

Lawyers Day
Den 10. december 2014 sætter Advokatsamfundet – sammen med CCBE og alle de øvrige advokatsamfund i Europa – fokus på advokaters arbejde og rolle i samfundet set i forhold til myndighedsmasseovervågning. Der vil blive arrangeret et presseseminar med fokus på, at det er en borgerrettighed, at der er fortrolighed mellem advokat og klient – selv i tider hvor teknologien bliver mere avanceret og myndighedernes mulighed for overvågning er stigende.

ADVOKATMØDE 2015
Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved 29. maj 2015. Advokatsamfundet holder Advokatmøde 2015 med generalforsamling på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.