Advokaten 6 Det bedste af to verdener

Print Print
16-06-2004

Flere og flere virksomheder etablerer sig og arbejder på tværs af Øresund. De griber muligheden for at komme ind på et helt nyt marked og skal samtidig forholde sig til en anden kultur end den danske. Et godt kendskab til bl.a. kultur, sociale omgangsformer og love og regler hos naboerne i Sverige er et godt udgangspunkt for at gøre den forretningsmæssige overskridelse af Øresund til en positiv oplevelse.

Den 15. september holder Advokatsamfundet sammen med Dansk Handel & Service, Svensk Handel og Hovedstadens Udviklingsråd konferencen ”Udnyt det bedste af to verdener”. Her vil virksomheder fortælle om konkrete oplevelser i Øresunds-regionen, advokater giver gode råd om praktiske juridiske problemer og politikere diskuterer Øresundsregionens erhvervsmæssige fremtid. Konferencen bliver endvidere et sted, hvor advokater og virksomheder, der opererer i Øresundsregionen kan knytte kontakter.

Konferencen holdes på IT-Universitetet i Ørestaden. Programmet offentliggøres senere. Men sæt kryds i kalenderen den 15. september, hvis du har lyst til at være med.
PMM