Advokaten 8

Print Print
07-10-2013


På anklagebænken i en skattesag
Er efterforskningen i skattesager så uafhængig, som den bør være? Og er borgerne godt nok beskyttet, fra sagen opstår hos Skat, til den kommer for retten? Det er blot et par af de spørgsmål, som Advokatrådets Skatteudvalg tager op i et nyt debatoplæg, Skat og Straf, hvor der er fokus på både problemstillinger og løsninger.

Tema om anholdelse
Et stort antal politiklagesager bliver hvert år afvist, fordi det ikke er muligt at identificere den eller de betjente, der er klaget over. Uanset begrundelsen er der tale om et meget alvorligt retssikkerhedsmæssigt problem. ID-nummerering på uniformen kan sikre bedre forudsætninger for, at politiklagesager kan behandles effektivt. 

Årgang 2013 – Generationen der vil gøre det anderledes
Naaika drømmer om at få tid til at lave frivilligt arbejde for Reden på Vesterbro. Martin har fået en kæmpe udfordring i at starte et nyt advokatkontor helt fra grunden i Odense, og drømmer om at bygge en sproglig bro mellem juraen og klienten. Claus tænker retssikkerhed ind i sit arbejde og vil gøre det ved at forudse ubehagelige overraskelser for klienten. Anjas job hos Mærsk handler også om at forudse det næsten uforudsigelige. Mød Årgang 2013. Det er en generation med fire advokater, der lige har taget hul på deres karrierer og som Advokaten følger de kommende år.

 Læs Advokaten her.