Advokatsamfundet tilpasser drift som følge af coronavirussen

Print Print
12-03-2020

Som følge af coronavirussen tilpasser Advokatsamfundet sin drift i den kommende tid. Det betyder bl.a., at vores medarbejdere i vidt omfang arbejder hjemmefra.

Advokatsamfundet vil fortsat være til at træffe i den normale åbningstid den kommende periode (man-tor 9-16 og fre 9-15). Telefoniske henvendelser og e-mails vil blive besvaret som sædvanligt. Længere svartider vil dog kunne forekomme, hvilket vi håber på forståelse for. Fysisk henvendelse ved fremmøde på vores adresse er dog ikke mulig, med mindre der er tale om aftalte møder hos os. Vores bibliotek er indtil videre også lukket.

Vi evaluerer og justerer løbende vores aktiviteter i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Praktisk information om vores drift vil løbende blive opdateret her på hjemmesiden. Det vil ikke være muligt ved fysisk henvendelse, per telefon eller e-mail at få yderligere oplysninger herom – følg i stedet med her på hjemmesiden.

Coronavirussen betyder også, at vi har aflyst advokatuddannelsens kurser i uge 12 og 13. De tilmeldte kursusdeltagere har fået direkte besked pr. mail.

Planlagte tilsynsbesøg de næste 14 dage vil blive udskudt. De berørte personer og kontorer vil modtage nærmere information herom direkte fra os.