Bliv sponsor og styrk dit internationale netværk

Print Print
15-03-2019

Der er nu mulighed for at være med til at sponsorere et besøg af CCBE, sammenslutningen af europæiske advokatsamfund, der til september 2019 kommer til København i anledning af det danske advokatsamfunds 100-års jubilæum.

Som tak for sponsoratet kan din virksomhed få navn eller firmalogo på diverse tryksager i forbindelse med besøget. Sponsorerne vil også modtage en invitation til en middag med de europæiske kollegaer, hvor der vil være rig lejlighed til at styrke sit internationale netværk.

Der vil være omkring 100 delegerede fra de forskellige europæiske advokatsamfund, der deltager i en række komitémøder torsdag den 12. september, middagen torsdag aften samt afholdelse af et møde i Standing Committee fredag den 13. september.

Der er åbent for i alt 10 sponsorater á 10.000 kroner. Sponsoraterne vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Kontakt chefkonsulent Ida Søholm på 33 96 97 98 for at høre mere.


Udskrift fra: https://www.advokatsamfundet.dk/Service/Nyheder/2019/Bliv sponsor og styrk dit internationale netvaerk.aspx - d. 30-05-2020.
Ophavsretten tilhører Advokatsamfundet.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.