Kulturnat i Advokaternes Hus

Print Print
20-09-2018

Advokatsamfundet deltager igen i år i Kulturnatten i København den 12. oktober, og i lighed med sidste år opfører vi flagskibet Folkedomstolen, hvor publikum skal være nævninge og afgøre, om en mor skal straffes for at lægge billeder på Facebook af den mand, som blottede sig for hendes datter. Folkedomstolen trak fulde huse på årets Folkemøde på Bornholm, så kom i god tid.

Vi inviterer også til to oplæg med overskriften ”Advokaten i samfundet”. René Offersen fortæller om sit arbejde med blandt andet Brixtofte-sagen, Kold Krigs-sagen, og hvordan hans karriere har foldet sig ud. Knud Foldschack, som er kendt fra Christianiasagen, Ungdomshuset Jagtvej 69 og COP 15, fortæller, hvorfor han er drevet af lige adgang til juridisk hjælp for alle og af at bruge juraen som kreativt værktøj til gavn for samfundet.

Igen i år holder advokatvagten og den særlige skatteadvokatvagt åben. Her giver advokater gratis, juridisk rådgivning om alt fra skat til fri proces og skilsmisse. Hjælp os gerne med at sprede budskabet.

Kig forbi Advokaternes Hus fra klokken 18 – husk kulturpas.

Se Advokatsamfundets program her.