Velkommen til kulturnat i advokaternes hus

Print Print
12-10-2017


Forsvarerens etiske dilemmaer i mødet med klienten bliver sat til debat på Kulturnatten i Advokaternes Hus, når forsvarsadvokaterne Karoline Normann og Henrik Stagetorn sammen med formanden for dommerforeningen, Mikael Sjöberg, og publikum debatterer, hvor grænserne går.

Kom og bliv en del af debatten, eller deltag i Folkedomstolen, som også er en populær, årlig begivenhed på Folkemødet på Bornholm. På Kulturnatten udspiller sagen om nødværge og selvtægt sig igen, og denne gang udgør publikum nævningetinget. Der bliver rig mulighed for at deltage i debatten, når en mand står anklaget for drabsforsøg i sagen, der stammer fra den virkelige verden. Traditionen tro opføres Folkedomstolen i samarbejde med Danmarks Domstole og med formanden for Dommerforeningen, Mikael Sjöberg, som konferencier.

Også regeringens forslag om et nyt familieretssystem og mulighederne for at få økonomisk støtte til en retssag er på programmet.

Læs mere om Kulturnat i Advokaternes hus, fredag 13. oktober klokken 18 til 23. For alle arrangementer gælder det, at der er et begrænset antal pladser – så kom i god tid!