Skarpere fokus på kerneværdierne

Print Print
24-05-2017


Advokatens særlige pligter, uafhængighed i forhold til staten og rollen som en vigtig spiller i samfundet. Det er noget, som advokater identificerer sig med, og er det, som gør det til noget særligt at være advokat.

Sådan lød det fra Advokatrådets formand, Peter Fogh, på Advokatmødet 2017, som blev afholdt 19. maj på det nyåbnede konferencecenter, Odeon, i hjertet af Odense.

- I den foregående rådsperiode har der været et skærpet fokus på kerneværdierne retssikkerhed, uafhængighed og integritet i Advokatsamfundets kommunikation.  For det er de værdier, der driver os fremad som stand, og det håber jeg, at det nye råd også vil arbejde sammen om fremadrettet, sagde Peter Fogh, der blandt andet fremhævede, at det nye Advokatråd har en afbalanceret sammensætning, både geografisk, fagligt og med en blanding af forskellige størrelser af advokatvirksomheder.

- Advokatsamfundet er i god stand. Lad os fremadrettet arbejde på at vise, hvad vi kan give til samfundet – og ikke, hvad samfundet kan give til os.

Det nye Advokatråd