Sekretær søges til den danske generaladvokats kabinet ved EU-Domstolen

Print Print
28-04-2015

 

Den kommende danske generaladvokat søger til sit kabinet en dansksproget sekretær med tiltrædelse den 8. oktober 2015. Kabinettet vil ud over generaladvokaten bestå af fire jurister og tre sekretærer.

Dine arbejdsopgaver

Ud over sædvanlige sekretæropgaver ved en domstol vil du bl.a. få ansvaret for kabinettets korrespondance og telefonbetjening på dansk. Arbejdet vil desuden bestå i at assistere juristerne med informationssøgning, foretage kvalitetskontrol af dokumenter mv. og arrangere besøg fra Danmark.

Der er tale om et job i et udfordrende og fagligt inspirerende internationalt miljø med rige muligheder for at knytte kontakter til udenlandske kolleger i andre kabinetter.

Du vil indgå i et team med to fransktalende kolleger, og arbejdssproget i kabinettet vil være fransk.

Dine kvalifikationer

Det forventes, at du er selvstændig og initiativrig, og at du ikke er bange for nye og spændende udfordringer.

Ved vurderingen af ansøgningerne vil der blive lagt vægt på, om du har gode skriftlige formuleringsevner, gode sprogkundskaber, herunder forhåndskendskab til fransk, og praktisk erfaring med ekspedition af sager mv.

Da du skal arbejde i et mindre team, er det også vigtigt, at du er en omgængelig person og vant til at arbejde sammen med andre.

Ansøgning

Ansøgning bedes sendt senest fredag den 22. maj 2015 kl. 16 med emnet ”sekretær hos generaladvokat” på mailadressen: Henriks.oe@oestrelandsret.dk. Der vil blive afholdt samtaler i uge 23.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat på en kontrakt, der tidsmæssigt er begrænset af generaladvokatens 6-årige mandat, på Domstolens sædvanlige løn- og ansættelsesvilkår. Domstolen er beliggende i Luxembourg. Tiltrædelse er den 8. oktober 2015.

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Henrik Saugmandsgaard Øe på telefon 21 26 70 22 efter kl. 17.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

EU-Domstolen vil fra oktober 2015 have 11 generaladvokater, som har til opgave offentligt at fremsætte begrundede forslag til afgørelse i sager, der behandles af Domstolen.