European Lawyers' Programme i Skotland

Print Print
14-10-2013

Har du lyst til at deltage i European Lawyers’ Programme i Skotland? 

Der er nu en enestående mulighed for gennem European Lawyers Association (ELA) at deltage i European  Lawyers’ Programme 2014 i Skotland. 

Igennem et spændende 3 måneders forløb fra 7. april 2014 – 27. juni 2014, der rummer både teori og praktikophold hos advokater, domstole mv., opnår du et akademisk og praktisk kendskab til et common law retssystem i form af det skotske retssystem.  

Der er 12 pladser på programmet, der forventes besat med deltagere fra 12 lande og programmet tilbyder derfor store muligheder for at få op- eller udbygget sit internationale netværk. 

Programmet nyder administrativ og logistisk støtte fra the Faculty of Advocates, og undervisningen er gratis for dig som deltager. Du skal selv påregne udgifter til transport, indkvartering og leveomkostninger.  

Vi forestiller os, at vore ansøgere er jurister med mindst 2 års praktisk erfaring som advokatfuldmægtig, dommerfuldmægtig, myndigheds- eller virksomhedsjurist, og har gode engelskkundskaber. I forbindelse med udvælgelsen af kandidater vil der blive gennemført interviews på engelsk.  

Ansøgning skal ske med et ansøgningsskema, du kan få tilsendt tillige med informationsmateriale ved henvendelse til advokat Flemming Keller Hendriksen, Forum Advokater, telefon 70 22 88 50, e-mail: fkh@forumadvokater.dk. 

Læs mere om ELA på www.european-lawyers.org

Ansøgningsfristen er fredag den 15. november 2013, og interviews vil blive afholdt i begyndelsen af december.