Brugerundersøgelse af Danmarks Domstole 2013

Print Print
22-05-2013


Domstolsstyrelsen gennemfører fra d. 21. maj – 14. juni en stor undersøgelse af tilfredsheden blandt almindelige og professionelle brugerne af landets domstole. Brugerundersøgelsen gennemføres i samarbejde med konsulentvirksomheden Oxford Research.

Med brugerundersøgelsen ønsker Domstolsstyrelsen at afdække brugernes tilfredshed med retternes service, sagsbehandlingstid og fysiske rammer. Også brugernes oplevelse af selve retsmøderne, forståeligheden af rettens afgørelser og den overordnede tilfredshed med rettens arbejde er centrale spørgsmål i undersøgelsen.

Måske har du allerede modtaget en invitation til at besvare spørgeskemaet – den er sendt til alle medlemmer af Advokatsamfundet og Danske Advokater, som har oplyst en e-mailadresse.

Hvis du ikke har modtaget en invitation, men ønsker at deltage i undersøgelsen, kan du sende en mail til: UHA@oxfordresearch.dk – skriv ”Advokatsamfundet” i emnefeltet. Så vil du inden for et par dage modtage en invitation til undersøgelsen i din indbakke.