Nye ansigter i råd, nævn og kredsbestyrelser

Print Print
07-04-2017


Hen over foråret og frem til advokatmødet 19. maj 2017 afholdes der kredsmøder i alle otte advokatkredse, hvor der blandt andet bliver valgt nye medlemmer til Advokatrådet, Advokatnævnet og kredsbestyrelserne. Det betyder, at der med virkning fra advokatmødet skal siges farvel til kendte ansigter og velkommen til nye.

I 2. kreds er Henrik Oehlenschlæger blevet genvalgt til Advokatrådet, mens de tre kredsbestyrelsesmedlemmer Eva Mejling, Kim Krarup og Bjørn Nielsen alle er blevet genvalgt til kredsbestyrelsen. I Advokatnævnet afløses Uffe Thorlacius, der har været medlem siden 2011, af Birgitte Frølund.

I 3. kreds sker der udskiftninger på en del poster. I Advokatrådet afløses Jens Klokhøj, der har været medlem de seneste seks år, af Karen Wung-Sung, og i Advokatnævnet indtræder Linda Lange Kastholm i stedet for Claus Kenneth Lund. I kredsbestyrelsen udtræder Jens Otto Johansen og Anders Brøndtved, mens Carsten Brix er blevet genvalgt og får følgeskab af de to nye medlemmer Martin Falk Rømer og Brian Pihl Pedersen.

I 6. kreds afløses Jørgen Merrild Bie af Birgitte Rolighed Larsen i Advokatrådet. I kredsbestyrelsen er Anders Peter Christoffersen blevet genvalgt, mens Jytte Smidstrup og David Schouenborg bliver afløst af Rasmus Lynge og Jannik Haahr Antonsen.

I 7. kreds indtræder Charlotte Krarup i Advokatrådet som afløser for Kristian Dalsgaard, der har været medlem siden 2011. I kredsbestyrelsen er Gunhild Stausholm-Møller og Niels Wulff blevet genvalgt, mens Loa Nedergaard Olsen afløser Inger Højbjerg Christensen.

I 8. kreds er der alene blevet afholdt valg til kredsbestyrelsen, hvor Mette Kammer Pedersen fortsætter sammen med de nyvalgte Helle Larsen og Simon Mejlholm.

 

Der mangler fortsat at blive afholdt kredsmøder i 1., 4. og 5. kreds. Se datoerne her


Udskrift fra: http://www.advokatsamfundet.dk/Service/Nyheder/2017/Nye ansigter i raad naevn og kredsbestyrelser.aspx - d. 29-04-2017.
Ophavsretten tilhører Advokatsamfundet.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.